امکان ریست کامل سرویس میزبانی از طریق پنل کاربری نتافراز در اختیار شما قرار دارد. این قابلیت زمانی کاربرد دارد که قصد دارید سرویس هاست را به وضعیت اولیه بازگردانده و اطلاعات فعلی آن را بهطور کامل حذف نمایید.
در نظر داشته باشید که با انجام ریست، تمامی اطلاعات موجود روی سرویس حذف خواهد شد. این اطلاعات میتواند شامل فایلهای وبسایت، دیتابیسها، اکانتهای ایمیل و سایر تنظیمات و اطلاعات ایجادشده روی هاست باشد.
به همین دلیل، پیش از انجام ریست در صورتی که احتمال میدهید به بخشی از اطلاعات فعلی نیاز داشته باشید، حتماً از سرویس یک نسخه پشتیبان کامل تهیه و آن را در محل دیگری نگهداری نمایید به این صورت که فایل را در سیستم شخصی خود دانلود فرمایید.
مراحل انجام ریست سرویس از طریق پنل کاربری در آموزش زیر ارائه شده است:
آموزش ریست هاست از طریق پنل کاربری نتافراز
پس از انجام ریست، اطلاعات حذفشده صرفاً بر اساس وجود نسخه پشتیبان قابل بازیابی خواهند بود؛ بنابراین توصیه میگردد پیش از تأیید نهایی عملیات، از عدم نیاز به اطلاعات فعلی سرویس اطمینان حاصل نمایید.
